OVER MIJ

 

Mijn naam is Debora Delgado. Ik ben trainer, Kind- en gezinscoach. Na mijn studie succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding tot gedragsdeskundige aan de universiteit te Utrecht. Hierna ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen verschillende jeugdinstellingen en organisaties. Al deze werkervaring hebben mij gevormd tot de professional die ik vandaag de dag ben.

Om dichter bij de ontwikkeling van een kind te staan en de helpende hand te bieden naar de oplossing, ben ik mijn eigen praktijk gestart 'SOS Kindercoach'. Vanuit de filosofie dat kinderen geen problemen hebben of het probleem zijn, maar een tekort aan de juiste vaardigheden hebben, gaat ik te werk. In mijn praktijk krijgen kinderen (4 t/m 18) de juiste vaardigheden op een liefdevolle, speelse, creatieve manier aangeleerd, waardoor zijn hun “problemen” leren overwinnen. Dit heeft een positief effect op hun zelfvertrouwen.

Dit proces zal ik samen met het kind én ouders ingang zetten, zodat er een omgeving ontstaat waarin vanuit liefde en begrip, gewerkt kan worden aan de doelen. Ieder kind is onlosmakelijk verbonden aan ouders waardoor het vaak nodig is dat ouders hierin ook hun steentje bijdragen. Ik bied hierin de juiste handvatten, zodat gezinnen die deze handvatten aangrijpen hun leven lang profijt hebben.

De combinatie van mijn niet westerse achtergrond, jarenlange ervaring in jeugd hulpverlening en mijn kennis van de straatcultuur maakt dat mijn coaching trajecten ook uitermate geschikt zijn voor kinderen/jongeren en gezinnen van niet westerse afkomst.

Een van mijn streefdoelen is dat ieder kind, ongeacht zijn/haar afkomst een positief zelfbeeld krijgt. Door verscheidene trainingen die ik heb ontwikkeld, zoals de kindertraining “Droom en ontspan” verwacht ik een proces in gang te zetten dat een positieve doorwerking zal hebben op zowel kind als ouder.


Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met mij op ( link naar Whatss app of telefoon). Ik help je graag verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.