Praat en begin

Waarom kindertraining

 

Tegenwoordig is er zoveel zintuiglijke stimulatie en prestatiedruk bij kinderen dat het leidt tot stress, een constant licht angstgevoel, rusteloosheid en een negatief zelfbeeld. Dit heeft een negatief effect op de ontwikkeling van onze kinderen. Onze prestatiemaatschappij zorgt ervoor dat kinderen leren dat presteren een bepalende factor is om geaccepteerd te worden en succesvol te zijn in onze maatschappij.

Om ons streefdoel te realiseren; dat ieder kind een positief zelfbeeld krijgt en leert “Ik ben goed genoeg” , hebben SOS Kindercoach en Devi yoga kids club de kindertraining “droom en ontspan” ontwikkeld. Deze training is gebaseerd op de positieve psychologie en hetgeen wetenschappelijk is bewezen omtrent geluk.

Deel en overwin

Ons doel met kindertraining

 

In deze speciale, speelse, 4 weekse online, naschoolse Kindertraining leren wij 4 t/m 13 jarigen over faalangst, zelfvertrouwen, onderlinge relaties, emoties en dat het gevoel van geluk te beïnvloeden is en wat zij kunnen doen om geluk te ervaren. Tevens leren wij hen om de stress, die deze prestatiegerichte maatschappij met zich meebrengt, weg te filteren uit het dagelijkse leven en rust te creëren in hun hoofd. Wij maken hierbij gebruik van verschillende werkvormen zoals: yogaoefeningen, affirmaties, meditaties, creatieve opdrachten en coaching technieken.

 

De toegevoegde coaching technieken en wettenschappelijke componenten maken deze training uniek en zorgt ervoor dat kinderen hetgeen zij leren in de training, kunnen toepassen in hun dagelijks leven.

De voordelen van de Droom & ontspanningstraining:

- Kinderen ervaren meer zelfvertrouwen
- Kinderen ervaren meer geluk
- Kinderen ontwikkelen een gevoel van innerlijke vrede/rust en geborgenheid
- Kinderen kunnen beter met stress en de dagelijkse hectiek omgaan
- Kinderen leren hoe te handelen in conflictsituaties

SOS

PAKKETEN